Bent u op zoek naar de beste Engelstalige tijdschriften om te lezen? Of wil je gewoon Engels leren terwijl je ook leest over je favoriete celebrity? Hier zijn vijf Engelstalige tijdschriften die ik kan aanbevelen.

1. Entertainment Weekly

De mensen kennen het beroemde Time Magazine, maar niet veel mensen hebben gehoord van Entertainment Weekly. Dit tijdschrift is gericht op entertainment, maar op een iets andere manier dan Time dat doet. Het bevat interviews, originele inhoud over populaire cultuur en biedt strips voor degenen die geïnteresseerd zijn in de beste boeken, muziek, tv-programma’s en andere dingen.

2. Hello! Magazine

Ik ben een fervent lezer van Hello! Magazine sinds ik een tiener was. Sommige mensen zeggen dat de dingen in dit tijdschrift trashy zijn, maar ze hebben het mis. Hello! Magazine biedt een uniek inzicht in het leven van entertainmenticonen; op een manier die je nergens anders kunt krijgen.

3. People Magazine

In een wereld van nepnieuws, clickbait en trashy tijdschriften kan het moeilijk zijn om gedrukte publicaties van goede kwaliteit te vinden. Stap in de wereld van de Engelstalige entertainment magazines. Deze maandelijkse of wekelijkse publicaties geven Engelstalige toegang tot goed onderbouwde verhalen, prachtige fotografie en boeiende inhoud.

4. Variety

Variety is het dominante vakblad van de entertainmentindustrie, met informatie over film, televisie en digitale media en het verschijnt wekelijks. Variety werd opgericht in 1905 onder de titel Daily Variety; pas later werd het een wekelijkse publicatie. Het blad brengt nieuws achter de schermen van Hollywood, waaronder financiering en deals, maar recenseert ook films en televisieprogramma’s vanuit een zakelijk perspectief.

5. The Hollywood Reporter

The Hollywood Reporter is het populairste tijdschrift voor wie alles wil weten over film en TV. Het gaat niet alleen over Hollywood, maar over alles wat met de filmwereld te maken heeft van over de hele wereld. Als je meer wilt weten over je favoriete acteurs en actrices of recensies van nieuwe films wilt lezen, is er geen beter tijdschrift dan The Hollywood Reporter. Je zult er interessante artikelen in vinden tijdens het Oscar seizoen (tussen november en februari). Je zult ook genieten van de prachtige fotoshoots en interviews met beroemdheden.

Lees deze entertainment magazines in het om te weten te komen wat er gaande is in de wereld van beroemdheden en entertainment Ik ben een grote fan van entertainment.

Maar dat hoef je niet te zijn om van deze vijf tijdschriften te genieten. Alle hierboven vermelde magazines behoren tot de beste op de markt. En als je graag ziet wat er gebeurt in Hollywood in het bijzonder, of op de hoogte wilt blijven van de laatste roddels over beroemdheden, dan zijn deze tijdschriften zeker een must-read!