Tipico signs sports betting deal with TVM Dooh

Professionele sportweddenschappen verwijzen naar gokkers die consequent geld verdienen met wedden op verschillende sportevenementen. Sommige gokkers maken van sportweddenschappen de roeping van hun leven, terwijl anderen een dagbaan hebben en een bijbaan inzetten. Door de opkomst van internet kun je altijd en overal wedden. Zoals elke andere vorm van speculatie, bijvoorbeeld aandelen of deviezen, vereist professionele sportweddenschappen een hoge mate van discipline en geldbeheer om succesvol te zijn. In tegenstelling tot aandelen of andere financiële markten kunnen sportweddenschappen echter maar twee uitkomsten hebben. Of je wint of je verliest. De truc is om ongeveer 55% van je inzetten te winnen. Als u bij dit winstpercentage 2000 weddenschappen plaatst, heeft u 1100 winnaars en 900 verliezers. Ervan uitgaande dat elke weddenschap even groot is (2% van uw kapitaal), levert dit u een rendement op van 400% vóór kosten. Dat is een best goed aantal. Er is echter veel discipline voor nodig om dit soort resultaten te bereiken, omdat we voor velen van ons onze emoties ons oordeel laten beïnvloeden. Hier zijn enkele tips voor succesvol wedden, je kunt ze ook hier vinden waaropwedden.com.

1. Beheer uw geld. Geschat wordt dat tot 99% van de mensen die wedden op sport geld verliezen. Goed geldbeheer vormt de kern van succesvolle sportweddenschappen.
2. Bepaal de omvang van uw investering. Dit moet worden beperkt tot het bedrag dat u bereid was te verliezen.
3. Beperk de grootte van elke weddenschap.Over het algemeen moet u bij elke weddenschap niet meer dan 1% tot 5% van uw kapitaal investeren. Laten we zeggen dat u 2% investeert en 10 rechte verliezers heeft. 80% van uw kapitaal blijft intact. Onthoud dat hoe meer u verliest, hoe meer u op uw resterende kapitaal moet verdienen om gelijk te blijven. Om u een voorbeeld te geven, als u 50% van uw kapitaal verliest, moet u 100% verdienen op het resterende kapitaal om terug te keren naar uw startpunt.
4. Verhoog of verlaag de grootte van uw weddenschappen nadat u de situatie zorgvuldig heeft bekeken. Als vuistregel kun je overwegen om je inzetten te verhogen wanneer je startkapitaal tot 150% of meer stijgt. Omgekeerd, als uw startkapitaal daalt tot 75% of 80%, moet u de grootte van uw weddenschappen positief verminderen.
5.Je wint geen prijs als je snel geld probeert te verdienen. Concentreer u op een langzame en gestage accumulatie van winst. In financiële speculatie wordt deze techniek “scalperen” genoemd. Roekeloos wedden is een zeker recept voor rampspoed, vooral de techniek die de Martingale-strategie wordt genoemd, waarbij je de grootte van elke weddenschap verdubbelt die volgt op een verliezende weddenschap.
6. Doe je huiswerk. Plaats uw weddenschappen op een soort feitelijke basis in plaats van onopgevoed giswerk. In de loop van de tijd zal een systeem evolueren dat u continu kunt gebruiken.
7. Laat succes of falen niet naar je hoofd stijgen. Als u eenmaal met vallen en opstaan ​​een succesvol systeem heeft opgebouwd, blijf dan bij uw systeem en volg uw handelsdiscipline.