Avontuurlijke Vakanties in Nederland
Nederland is het land met meer fietsen dan inwoners; het land heeft meer dan 10000 mijl aan fietsroutes. Dit is Nederland het ideale land om per fiets te verkennen. Hier vindt u honderden routes variërend van stranden en duinen tot heuvels en weelderig groene bossen. Bijna alle steden en dorpen zijn hier over het water bereikbaar. Watersporten trekken hier ook massaal mensen aan. De meest enthousiaste mensen houden zich hier bezig met zeilen en windsurfen. Surfen in Nederland zou de beste optie zijn. Tot de bekende windsurfplekken in Nederland behoren de De Grevelingen en de zuidwestelijke meren van het Veerse meer.

Tijdens deze avontuurlijke vakantie naar Nederland ervaar je de lente in de stad. Holland met expedities naar de voorbeeldige Nederlandse bezienswaardigheden. We reizen per binnenschip naar Spaarndam en naar het bekende dorp Hans Brinker vanuit Amsterdam. Vanaf hier kunnen we een korte fietstocht naar Haarlem maken. Dit is het Bloemenpark Keukenhof; hier wordt u hartelijk ontvangen door duizenden tulpen, hyacinten en narcissen die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, vormen en geuren. Fietsend door de bloeiende velden bereiken we Leiden, de geboorteplaats van Rembrandt ‘s werelds beroemde schilder. We fietsen continu en bereiken de traditionele Nederlandse windmolen en ook een lokale kaasboerderij. Surfen in Nederland zou een beste optie zijn. Op de laatste dag kunnen we een bezoek brengen aan Aalsmeer waar ‘s werelds grootste Bloemenveiling plaatsvindt.
Hier kunnen we een rondvaart maken langs de waterwegen van Nederland en de zeven historische steden uit de Nederlandse Gouden Eeuw bezoeken. Hier komen we meer te weten over hun historische verleden, industrie, handel en watertransportsysteem. Er wordt gezegd dat de Hollandse Meesters in de historische periode hun meest bekende werken schilderden. Hier kunnen we langs enkele van de mooiste bezienswaardigheden van Nederland fietsen. Wanneer u van het platteland verhuist, kunt u een kijkje nemen in de hedendaagse overblijfselen van industrieën die doordrenkt waren van de Nederlandse geschiedenis. Hier kunt u ook de erkende keramisten & pottenbakkers van porselein, kaasmakers en jeneverstokers bezoeken terwijl we meer weten over diverse culturen en historisch verleden die het hedendaagse leven in Nederland hebben doen ontstaan.
Zuid-Limburg, het zuidelijkste punt van Nederland, herbergt de Nederlandse wandelpaden. Dit heuvelachtige land is de beste plek voor elke avontuurlijke sport.