Als je hier bent omdat je een geschenk nodig hebt om een ​​geliefde te behandelen die ook motorrijder is, dan ben je hier op de juiste plek.

Deze uitgebreide lijst dekt een verscheidenheid aan prijzen, met een groot aantal verschillende ideeën om de motorrijder in je leven in de stemming te brengen voor een ritje.

Het kan moeilijk zijn om te weten wat een motorrijder kan gebruiken, nodig heeft of wil, maar wees gerust – deze gids is samengesteld door een motorrijder die hoopt dat haar wederhelft haar tegenkomt…

Een telefoonhouder

Veel passagiers hebben niet de neiging zich druk te maken over een telefoonhouder en zijn tevreden om te stoppen en hun telefoon uit hun zak te halen (met handschoenen en regen) of audio-instructies van hun telefoon naar een Bluetooth-headset te gebruiken.

Een telefoonhouder is een geweldige manier om de mobiele telefoon van uw bestuurder centraal te houden, zodat u nooit meer een afslag – of een oproep van u – mist.

Een geschikte leren jas

Er is geen twijfel over mogelijk – de meeste motorkleding voor beginners ziet er een beetje dom uit. Textielbroeken en jacks hebben gewoon niet die coole Steve McQueen-factor waar alle motorrijders stiekem naar verlangen.

Gelukkig zijn er leren jassen. Richa heeft die gedekte vintage look voor iedereen met een naakte of retro-stijl fiets, en Dainese is de ideale keuze voor een super sportieve look.

Goedkopere leren jassen bieden niet altijd een goede bescherming, dus u wilt wat geld uitgeven aan een jack dat een leven lang meegaat.

Bluetooth-connectiviteit

 Ik bracht de eerste twee jaar van mijn leven als rijder door met ronddwalen met niets anders dan het geluid van de wind op mijn helm als gezelschap, nou ja, en het prachtige geluid van een motormotor.

Het aanschaffen van een Bluetooth-headset is een echte game-changer op het gebied van rijplezier – u kunt er naar muziek, podcasts en routebeschrijvingen luisteren en gemakkelijk oproepen aannemen.

Deze Freedconn-setup is een gebruiksvriendelijk instapmodel, maar de beste in zijn klasse zal altijd de Sena zijn; Hoe dan ook, je ruiter zal je dankbaar zijn.

Een set gereedschappen

Geen motorrijder wil pech hebben, maar dat weerhoudt het er niet van. Een gereedschapsrol, of een gereedschapsset voor motorfietsen voor beginners, is een waardevolle aanvulling op het arsenaal van elke motorrijder.

De Oxford Toolkit Pro heeft ratels, sleutels, tangen, inbussleutels, schroeven en doppen in overvloed – genoeg om thuis en onderweg klein onderhoud te doen. Het past ook comfortabel onder de meeste stoelen. Meer idee nodig over de cadeaucheque cadeau motorrijder