Waardering en dankbaarheid, die voortdurend worden beoefend, zijn zeker krachtig. Heb je ooit gedacht dat het gedefinieerde hoofddoel ook een vorm van meditatie is? Heb je ooit zo’n specifieke visie en denkproces gehad dat zo duidelijk was dat nadat je ogen volledig waren ontwikkeld, het echt werd, eerlijk werd bijgewerkt en werkelijkheid werd?

Bovenstaande anekdote en vragen zijn zeker vooral waar dit artikel over gaat. Maar aangezien het leven en de realiteit zijn zoals ze zijn en zouden kunnen zijn, moeten jij en ik soms meditatief pauzeren om een ??betere realiteit te cre�ren.

Echt, de realiteit is kneedbaar, levensvatbaar en verandert op een uiteindelijk poreuze manier met onze gedachten realistisch, Einstein demonstreerde dit zelfs met eenvoud en elegantie met “deze vergelijking” van relativiteit die hij bereikte door dezelfde vorm van meditatie en zichzelf op een denkbeeldige balk van licht. In feite, wanneer ik mediteer, stel ik elk laatste greintje doel, idee en hoe ik mijn realistische levensproblemen kan oplossen en “werk met de matrix”, schrijf, spreek en oefen. Persoonlijk denk ik dat meditatie zo belangrijk is dat het moet worden beoefend met alles wat erin wordt gestopt. Het onderbewuste en het bovenbewuste zijn onze verbinding met het echte, en ze zouden meer moeten worden gebruikt dan we ze normaal gebruiken. Dit zijn tenslotte de echte werkende geesten als je er echt over nadenkt. De bewuste geest is slechts de bewaker of bewaker aan de deur, niet de belangrijkste preoccupatie met wat er werkelijk gaande is in de hele werkelijkheid. Dit is waar de meditatieve pauze echt realistisch in het spel komt.

Als het op de juiste manier wordt gebruikt, is de hele geest echt de eenheid van het zelf. Wanneer misbruikt, heeft de gefragmenteerde geest op zijn best gemiddelde resultaten. Mijn punt is dat er te veel manieren zijn om de geest verkeerd te gebruiken, maar ��n manier om de geest correct te gebruiken, en het woord dat in me opkomt is ‘intu�tief’. Maar als ik het over intu�tie heb, bedoel ik dat ik op de juiste manier op de diepere geesten kan vertrouwen en de meer oppervlakkige of bewuste geest op de juiste manier kan gebruiken. Gebruik de diepere geest voor kennis en de bewuste geest om beslissingen over het juiste gebruik van kennis te elimineren. Daarom komt hier het productieve gebruik van de meditatieve pauze om de hoek kijken. De grootste en kleinste problemen kunnen creatief en uiteindelijk op deze manier worden opgelost door intu�tie en creatieve meditatieve pauze zonder een bewuste oplossing te forceren zonder erover na te denken.

Mijn naam is Joshua Clayton, ik ben een freelance schrijver gevestigd in Inglewood, Californi�. Ik schrijf ook onder een aantal aliassen en aliassen, maar Joshua Clayton is mijn echte naam, en die naam gebruik ik nu meestal. Ik ben een filosofische schrijver, objectieve denker en eerlijke ondernemer. Ik werk ook parttime in een seniorencentrum in Gardena, Californi�, maar ik ben in de eerste plaats een schrijver.