Als je moe bent en je bent na een werkdag op je kantoor, bereik je geen kop koffie. Kijk in plaats daarvan naar zijn beste bureaustoel. Mensen zitten meer dan ooit, en het hebben van een ergonomische en comfortabele stoel op hun bureau kunnen volledig verbeteren zoals ze zich na een dag op het bureau voelen.

Of u nu een nieuwe taakstoel koopt of die u hebt onderzoeken die u hebt, hier zijn 6 kenmerken die rekening houden met dat om ervoor te zorgen dat uw dag op het bureau geen nachtmerrie wordt.

Verstelbare hoogte

Afhankelijk van uw bureau varieert de optimale hoogte voor een desktop, dus zorg ervoor dat uw stoel een instelbare hoogte biedt. Een zithoogte die varieert van ongeveer 16 tot 21 inch op de vloer moet voor de meeste mensen werken. Je wilt in staat zijn om je voeten plat op de grond te houden met horizontale dijen en armen, zelfs met de hoogte van het bureau.

Een achterwaartse zitting terug

Dit is geen school van cijfers en je hoeft niet langer in de klas te zitten. Volgens deskundigen zit zit bij een liggende hoek van 135 ° plaatst de minste rugspanning. Zorg ervoor dat uw steun een beetje ruimte heeft om op uw stoel te jagen.

Plak

De aanbevolen armpositie om de spanning te verminderen is om de bovenarmen dicht bij verticaal en zijn onderarmen in de buurt van het horizontale vlak te houden. Dus koop een stoel met de armleuningen en belooft ze te gebruiken.

Een diepe zitdiepte

Om je knieën enorm te houden, heb je een stoel nodig met de juiste diepte voor je lichaam. Met je rug tegen de back-up moet een adequate diepte van de stoel tussen de 2 en 4 inch liggen tussen de stoelzitting en de achterkant van de knieën.

Geschikte wielen

Niet alle rollende stoelen worden hetzelfde gemaakt. Als uw bureau op een hard oppervlak ligt, zoek dan een stoel met zachte rubberen wielen. Als uw werkruimte tapijt is of bovenop een tapijt zit, helpen de harde wielen u beter te bladeren.

Verstelbare lumbale ondersteuning

Zittend voor lange perioden zonder ondersteuning voor je onderrug met bochten zul je je ruggengraat spannen en breng je naar Slouch, dus zorg ervoor dat je een stoel vindt met lumbale ondersteuning. Zorg ervoor dat de lumbale-ondersteuning zowel in de hoogte als diepgaand is instelbaar;