Parfum is het beste dat de schoonheid van elke vrouw zal versterken. We zijn ons allemaal bewust van het feit dat parfum het beste is dat de schoonheid van vrouwen versterkt. Maar we moeten weten dat niet alle parfums hetzelfde zijn, sommige zijn gemaakt met de schadelijke ingrediënten die ons lichaam kunnen schaden.

We hebben de schadelijke effecten van synthetische chemicaliën al besproken in de eerdere berichten van deze blog, dus laat me beginnen met het bespreken van de veelvoorkomende fouten die je moet vermijden bij het gebruik van parfum.

Gebruik van nepparfum

Het meest voorkomende is dat vrouwen het erg druk hebben met hun werk en geen tijd hebben om zich aan hun persoonlijke hygiëne te bekommeren. Maar vergeet niet dat u uw persoonlijke hygiëne niet aan iemand anders kunt overlaten.

Er zijn mensen die gebruik maken van nepparfum dat op de markt verkrijgbaar is. Het gebruik van het nepparfum is het ergste dat je kan overkomen, omdat deze parfums je niet alleen slecht laten ruiken, maar je er ook slecht uit laten zien.

Draag geen parfum in je nek

Dit is de tweede meest voorkomende fout die de meeste vrouwen maken. Ik zeg niet dat je nooit parfumeries in je nek moet dragen. Als je naar een formeel feest gaat of naar een evenement gaat waar je niet de vrijheid hebt om parfum in je nek te dragen, dan kun je dit beter vermijden.

Maar als je de vrijheid hebt om parfum om je nek te dragen en je draagt ​​het op een casual manier, dan moet je proberen de fout te vermijden.

Niet genoeg parfum dragen

Als u minder parfum gebruikt dan de benodigde hoeveelheid, dan voelt u geen geur. Ook als de geur van je parfum erg laag is, zal het niemand aantrekken. Probeer het parfum dus aan te brengen op basis van de grootte van je lichaam en het parfum dat je gebruikt.

Te veel parfum gebruiken

Soms gebruiken mensen meer parfum dan de benodigde hoeveelheid. Als je te veel parfum gebruikt, ga je heel erg stinken. Je kunt een spray gebruiken om de hele geur te bedekken.

Verkeerd parfumgebruik

Verkeerd parfumgebruik zal ervoor zorgen dat uw parfum er nep uitziet. Gebruik dus geen parfum dat lijkt op degene die je gebruikt.

Verkeerd parfumgebruik op het verkeerde moment

Je kunt parfum ‘s nachts of ‘s ochtends vroeg dragen. Je gaat er dus niet slecht van ruiken.

Niet het juiste parfum gebruiken

Als je lange tijd hetzelfde parfum gebruikt, wordt het muf. Dus als je een nieuw parfum wilt gebruiken, moet je een nieuwe fles gebruiken en deze aanbrengen.

Hetzelfde parfum gebruiken

Je kunt lang hetzelfde parfum gebruiken, maar als je een ander merk gebruikt, werkt het niet. Zorg er dus voor dat je een parfum gebruikt dat geschikt is voor jouw lichaam.

Dit waren dus de meest voorkomende fouten die je moet vermijden bij het gebruik van parfum.