Er zijn een paar dingen waarmee u rekening moet houden bij het kopen van office met een beperkt budget. De eerste is om op de hoogte te zijn van de verschillende soorten licenties die beschikbaar zijn. De tweede is om bekend te zijn met de verschillende manieren waarop u office licenties kopen. De verschillende soorten licenties die beschikbaar zijn, zijn:

1. Volumelicenties

2. OEM-licenties

3. Retaillicenties Volumelicenties zijn wanneer u een bepaald aantal licenties koopt tegen een gereduceerde prijs. OEM-licenties zijn wanneer u een licentie koopt om Microsoft Office met een nieuwe computer te gebruiken. Retaillicenties zijn wanneer u een licentie koopt om Microsoft Office in een winkel te gebruiken. De verschillende manieren waarop u office kunt kopen, zijn:

1. Rechtstreeks van Microsoft

2. Van een geautoriseerde Microsoft-wederverkoper

3. Van een niet-geautoriseerde Microsoft-wederverkoper De beste manier om office met een beperkt budget te kopen, is door ze te kopen bij een geautoriseerde Microsoft-wederverkoper. U krijgt namelijk een echt Microsoft-product en u krijgt technische ondersteuning van Microsoft.

Hoe u geld kunt besparen bij het kopen van office

Het is geen geheim dat office duur kunnen zijn. Als u niet oppast, kunt u gemakkelijk honderden of zelfs duizenden dollars uitgeven aan office voor uw bedrijf. Maar er zijn manieren om geld te besparen bij het kopen van office. Hier zijn een paar tips:

 1. Koop groot in

Als u weet dat u meerdere licenties nodig heeft, is het vaak goedkoper om ze in bulk aan te schaffen. Veel softwarebedrijven bieden aanzienlijke kortingen wanneer u meerdere licenties tegelijk aanschaft.

 1. Winkel rond

Koop niet zomaar het eerste office dat je tegenkomt. Kijk rond en vergelijk prijzen van verschillende leveranciers. Het zal u misschien verbazen hoeveel u kunt besparen door gewoon wat onderzoek te doen.

 1. Zoek naar aanbiedingen

Houd speciale aanbiedingen en acties in de gaten. Veel leveranciers bieden van tijd tot tijd kortingen op office. Als u uw aankoop goed kunt timen, kunt u veel geld besparen.

 1. Gebruik een volumelicentie

Als u een groot aantal werknemers heeft, kunt u in aanmerking komen voor een volumelicentie. Volumelicenties kunnen aanzienlijke besparingen opleveren ten opzichte van het kopen van individuele licenties.

 1. Koop een oudere versie

Als u niet de nieuwste en beste functies nodig hebt, kunt u geld besparen door een oudere versie van officete kopen. Oudere versies zijn vaak veel goedkoper dan de nieuwste release.

 1. Onderhandelen

Als u een groot aantal licenties koopt, wees dan niet bang om met de leverancier te onderhandelen. Veel bedrijven zijn bereid om kortingen aan te bieden als u een grote hoeveelheid koopt.

 1. Neem een abonnement

Overweeg een abonnement te nemen in plaats van een eenmalige licentie te kopen. Dit kan op de lange termijn vaak goedkoper zijn en u beschikt altijd over de nieuwste versie van de software.

Door deze tips te volgen, kunt u veel geld besparen op office voor uw bedrijf. Besteed niet te veel aan office- gebruik deze tips om de best mogelijke deal te krijgen.

Hoe u de beste deals voor office krijgt

Tegenwoordig zijn veel bedrijven op zoek naar manieren om geld te besparen, en een gebied waarop ze dit kunnen doen, is door de kosten van hun office te verlagen. Hier zijn enkele tips voor het verkrijgen van de beste deals voor office:

 1. Vergelijk prijzen van verschillende verkopers.

Als het om office gaat, kan er een groot prijsverschil zijn tussen de ene verkoper en de andere. Het loont dus om rond te shoppen en prijzen te vergelijken voordat u een aankoop doet.

 1. Zoek naar kortingen.

Veel verkopers bieden kortingen op office, dus het is de moeite waard om te controleren of er kortingen beschikbaar zijn.

 1. Koop groot in.

Als u meerdere licenties nodig heeft, kunt u mogelijk een betere deal krijgen door ze in bulk te kopen.

 1. Onderhandelen.

Wees niet bang om met verkopers te onderhandelen over de prijs van office. In veel gevallen kunt u hierdoor een betere deal krijgen.

 1. Controleer op speciale aanbiedingen.

Sommige verkopers bieden van tijd tot tijd speciale aanbiedingen of aanbiedingen voor office aan, dus het is de moeite waard om te controleren of dergelijke aanbiedingen beschikbaar zijn.

Door deze tips te volgen, zou u in staat moeten zijn om de beste deals voor office te krijgen.

Hoe kortingen op office te vinden

Als het gaat om office, zijn er een paar dingen die u kunt doen om kortingen te krijgen. Hier zijn een paar tips:

 1. Neem contact op met de IT-afdeling van uw bedrijf. Ze hebben mogelijk een sitelicentie voor Microsoft Office die u kunt gebruiken.
 2. Als je student bent, kun je mogelijk korting krijgen via je school.
 3. Er zijn ook enkele websites die office met korting verkopen, zoals www.office-deals.com.
 4. U kunt ook online naar kortingsbonnen zoeken. Een snelle zoekopdracht zou een paar opties moeten opleveren.
 5. Houd ten slotte de verkoop in de gaten. Microsoft Office gaat soms in de uitverkoop rond belangrijke feestdagen.

Door deze tips te volgen, zou u korting op uw office moeten kunnen krijgen.