Hoewel 2017 zijn aandeel in fascinerende games op verschillende platforms had, is 2018 niet zonder een aantal geweldige toevoegingen. Er zijn tegenwoordig talloze spellen die je kunt vinden en spelen zonder iets te betalen. MOBA’s, of online multiplayer-gevechtsarena’s, zijn erin geslaagd een geheel nieuw genre voort te brengen en zijn enkele van de beste games om te proberen. Maar welke? Zoals eerder vermeld, is er een breed scala aan opties. Enkele van de interessantere spellen om dit jaar te spelen staan ??hieronder vermeld:

Dota 2

Deze game heeft meer dan 13 miljoen maandelijkse spelers en wordt beschouwd als een populaire MOBA. Deze game vereist dat spelers enige tact tonen en stappen ondernemen zoals het doden van hun engerds om te voorkomen dat hun tegenstanders goud verzamelen of items op het slagveld afleveren met een “boodschapper” in plaats van terug te keren naar de basis. De wereldfinale van dit spel zal prijzen van meerdere miljoenen dollars winnen. Je kunt dit spel gratis downloaden en meteen beginnen met spelen.

League of Legends

Dit is misschien wel een van de meest populaire spellen ter wereld en heeft maandelijks ongeveer 100 miljoen unieke spelers. Dit omvat niet eens de esports-elementen, die ook aan populariteit winnen. In feite is deze game in het bijzonder synoniem geworden met het MOBA-genre. Er zijn meer dan 130 speelbare kampioenen met verschillende spelmodi en kaarten die het spel jaar na jaar spannend en fris houden.

Sampler

Een van de nieuwere games in deze categorie, dit is het werk van Epic Games, het bedrijf dat Gears of War en de Unreal Engine lanceerde. Het is een van de meest grafisch indrukwekkende games van dit moment en alles, van de aanvalsanimaties tot de omgevingen, is zeer gedetailleerd. In dit spel wordt een perspectief van een derde persoon gebruikt, maar de mechanica blijft hetzelfde als in alle andere; Het draait allemaal om het vernietigen van torens, het verplaatsen van rijstroken en het vernietigen van de vijandelijke basis terwijl je kaarten gebruikt om je vaardigheden aan te scherpen en een hoger niveau te bereiken.

geblesseerd

Als je ge´┐Żnteresseerd bent om mensen als Zeus en Thor tegen elkaar uit te spelen, dan is Smite de beste MOBA voor jou. De game bevat verschillende goden die tegenover elkaar staan ??in een arena met drie banen. Net als bij Paragon, gebruikt deze game ook een perspectief van een derde persoon, waardoor het moeilijk kan zijn om je omgeving bij te houden. Door de verschillende kijkhoeken kunnen echter bewegingen worden gerealiseerd die anders niet mogelijk zouden zijn. Thor kan zich bijvoorbeeld in de lucht werpen en naar beneden vliegen en zijn vijanden verpletteren met zijn hamer.

helden van de storm

Dit was de eerste game in MOBA-stijl en is sinds het begin enorm uitgebreid, aangezien Blizzard nieuwe helden aan zijn line-up blijft toevoegen en personages uit andere games gebruikt. Maar het heeft geen elementen en spelers verbeteren alleen hun vaardigheden naarmate ze een level omhoog gaan. Er zijn ook verschillende kaarten die wat flair aan het spel toevoegen.