Spider-Man 2018 is een geweldige actie-avonturengame be�nvloed door Marvel Comics, ontwikkeld door Insomniac Games en uitgegeven door Sony Interactive Entertainment. De game bevat Peter Parker als hoofdpersoon, die in het geheim bekend staat als Spider-Man. Je kunt ook andere personages spelen, zoals Mary Jane Watson en Miles Morales tijdens de verhaallijn van het hoofdspel. Het beste van alles is dat je kunt slenteren door de stad die nooit slaapt, New York. Dit artikel beschrijft de game-walkthrough, downloadbare content en enkele zijmissies.

Hoofdspel

De hoofdgame behandelt het leven van Peter Parker als Spider-Man. Je bent een volwassen volwassene die het leven moet balanceren tussen studeren en misdaadbestrijding. Het verhaal is eenvoudig en wat me het meest fascineert, is dat je de mogelijkheid hebt om gevechtspakken, gadgets en vaardigheden te ontgrendelen door hoofdmissies en zijmissies te voltooien. Je zult veel superschurken ontmoeten en het moeilijkste is wanneer je twee schurken tegelijk moet ontmoeten, bijvoorbeeld Electro en Vulture.

DLC: De stad die nooit slaapt

Extra downloadbare missies die gericht zijn op het elimineren van Hammerhead en zijn schurken in alle drie de DLC-series. Alle drie de DLC’s onthullen de ware bedoeling van Hammerhead met de Magic-groep.

De overval

De Heist, zoals de naam al doet vermoeden, vereist dat Spider-Man sluipender is tijdens missies bij het naderen van hamerhaaien. Ik vond de missies makkelijk vergeleken met andere DLC’s, aangezien ik gewend ben stealth-games zoals Metal Gear Solid te spelen. Het wordt hier getest op stealth-vaardigheden, wat betekent dat het cruciaal is om jezelf uit te rusten met stealth-vaardigheden.

Oorlog om Gebieden

Turf War, zoals de naam al doet vermoeden, vereist dat Spider-Man de boeven van Hammerhead bevecht. De boeven zijn extreem sterk en uitgerust met gestolen Sable-gevechtspakken. Ze moeten zijn uitgerust met hoge gevechtsvaardigheden en verdediging tegen aanvallen zoals het afvuren van raketten. Vanaf deze DLC geef ik de voorkeur aan de combinatie Spider Bro en Spider Drones, aangezien je zowel op de grond als in de lucht wordt omringd door taaie vijanden.

Zilveren omlijning

Silver Lining is een van mijn favorieten tussen de andere twee DLC’s. De DLC omvat de meeste Spider-Man PS4-personages, vooral Silver Sable. De totale Turf Wars-strijd gaat door terwijl het spel leidt tot een mogelijke rematch tegen Hammerhead. In tegenstelling tot Turf Wars zijn de mensen bij Hammerhead volledig bewapend met Sables-uitrusting, waardoor ze ongelooflijk krachtig zijn om neer te halen.

Zijmissies

Taskmaster en screwball-uitdagingen

De meest populaire side-quests die je deze basistokens geven om het niveau, de uitrusting en de vaardigheden van Spider-Man te verbeteren. De missies omvatten stealth-, gevechts- en webbalanceringsvaardigheden die je nodig hebt om de juiste setup voor Spider-Man te vinden. Persoonlijk vind ik gevechtsuitdagingen het gemakkelijkst om het spectaculaire niveau te bereiken, terwijl andere missies inherent repetitief zijn.

Grafsteen

Een van de interessante zijmissieverhalen die oorspronkelijk zijn losgelaten tijdens het onderzoek naar Demon. Simpel gezegd, Spider-Man zal alle zijmissies moeten voltooien om uiteindelijk Tombstone zelf aan te pakken. Dit is de zwaarste baas van alle zijmissies.

Alle opnames

Het verzamelen van alle opnames was een van mijn favoriete nevenmissies na Tombstone. Spider-Man moet al het bewijs verzamelen van beelden verspreid over New York City. Als je ze allemaal hebt verzameld, zul je getuige zijn van een interessant einde in Yuri Watanabe.