Matrassen hebben de neiging om hetzelfde aan te voelen wanneer ze worden getest, op enkele uitzonderingen na. Dit maakt het voor kopers moeilijk om direct een beslissing te nemen. Vaak worden de voordelen van speciale matrassen pas gevoeld als iemand erop heeft geslapen. Gelukkig is bekend dat verschillende merken matrassen verschillende eigenschappen hebben. Sommige bedrijven richten zich op comfort en netheid, terwijl andere zijn ontworpen om een ​​persoon te helpen beter te slapen. Er zijn ook medische matrassen die speciaal zijn ontworpen voor bepaalde gezondheidsbehoeften

Als u geïnteresseerd bent in het vinden van de juiste matras, lees dan verder. In dit artikel hebben we enkele van de beste namen in de branche verzameld om u te helpen bij het nemen van uw beslissing:

Stearns en Foster – sinds 1946 vervaardigt het bedrijf luxe matrassen gemaakt van verschillende unieke materialen. Hun producten zijn gemaakt van materialen zoals koolstofstaal, hypoallergene synthetische vezels, kasjmier, wol, zijde, latexschuim en traagschuim. Elke matras is ontworpen om de meest comfortabele slaap te bieden. Stearns en Foster worden geleverd met luxe latex (ontlaste drukpunten) of het binnenveringskernondersteuningssysteem (koolstofrijke spoelen). Daarnaast is er het natuurlijke ventilatiesysteem dat voorkomt dat vocht binnenin blijft zitten en zo schimmelvorming op je matras voorkomt.

• Essentia – dit bedrijf is een gerenommeerde fabrikant van traagschuim. Hun matrassen zijn ontworpen om therapeutisch en ultracomfortabel te zijn. Afhankelijk van uw behoefte hebben ze ook een productlijn van medische matrassen genaamd Energy for Neck, Shoulder and Back Pain. Andere producten zijn latex lendenkussens die ondersteuning bieden in het heupgebied voor zwaardere personen.

Sealy – zijn reputatie in de industrie is onmiskenbaar. Sealy maakt al sinds 1881 geweldige matrassen voor de Amerikaanse consument. De prijzen kunnen hoog zijn (het varieert van $ 400 tot $ 2500), maar u kunt het beste comfort verwachten dat u zich kunt veroorloven. De Posturepedic Edition van Sealy is ontworpen om ongemak in de heupen, rug en zijkanten veroorzaakt door een slechte houding te verlichten. De matras reageert goed op beweging door het daarin geïntegreerde binnenveringsysteem.

Simmons Beautyrest en Backcare – Bekend om zijn betaalbare en luxe matrassen, is Simmons Beautyrest en Backcare het favoriete merk van veel huishoudens geworden. Het bedrijf heeft een lijn matrassen die binnenveringsspiralen combineren met gezoneerde schuimen. De ingenieuze combinatie zorgt voor een duurzaam en toch comfortabel matras.

Aerus Foam – klanten die hun producten kopen zijn zeer tevreden. De meeste mensen zouden zeggen dat Aerus-schuimen de neiging hebben om aan de stevige kant te zijn, maar dit is precies wat sommige mensen nodig hebben. De belangrijkste reden voor zijn aantrekkingskracht zijn de relatief lage prijzen in vergelijking met andere matrassen in zijn categorie. Als u echter op zoek bent naar een matras die betere ondersteuning biedt, kunt u het beste een merk kiezen dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van therapeutische matrassen.

Er zijn veel andere opmerkelijke matrasbedrijven. De lijst die hier wordt gegeven, is slechts een overzicht van wat er vandaag op de markt beschikbaar is. Zoals u kunt zien, bieden de bovenstaande bedrijven alles, van functionele matrassen tot hoogwaardige, ultraluxe matrassen.