SINGAPORE – Er zijn veel portefeuilletoezichthouders die aanbevelen dat het toevoegen van een veilig paar aandelen nuttig is bij het opbouwen van uw beleggingsportefeuille en aandeleninvestering. Een veilige voorraad is er een die kan gedijen in tijden van valutarecessie. Beschermende aandelen bieden niet alleen zekerheid aan uw portefeuille, maar ze dienen ook als ondersteuning te midden van dalende markten. De gezondheidsindustrie wordt beschouwd als een beschermingsindustrie, aangezien gezondheidszorg een noodzakelijk onderdeel is van het dagelijks leven.

Daarom kan het een slim idee zijn om gezondheidsaandelen aan uw portefeuille toe te voegen. Aan het eind van de dag zijn er twee gezondheidsaandelen uit Singapore die goed groeien.

ISEC Healthcare Ltd

International Specialist Eye Center (ISEC) is in 2014 opgenomen in de SGX. Het bedrijf, gevestigd in Centrepoint South Mid Valley Kuala Lumpur, Penang Jalan Burma en Lee Hung Ming Eye Center, zijn centra van uitmuntendheid in oogheelkunde, met name in klinische zorg, onderwijs en onderzoek.

De groep biedt deskundige therapeutische oogheelkundige voordelen via haar systeem van vier oogbenaderingen in Maleisi� en ��n in het Gleneagles-ziekenhuis in Singapore. In 2016 breidde het bedrijf zijn administraties uit met algemene hersteladministraties met de overname van JLM Companies, dat vier faciliteiten omvat in het hart van Singapore.

Het systeem werkte prima, dus het is aan te raden om het in je portfolio te houden. In 2017 noteerde de organisatie een omzetstijging van 20% en een stijging van de nettowinst met 22%. Evenzo begon 2018 en steeg de verkoop voor het hoofdkantoor met 14%, terwijl de winst meerdere jaren groeide.

Dit wordt toegeschreven aan een groter aantal pati�nten in hun huidige centra, waarschijnlijk als gevolg van de uitbreiding van verwijzingen vanuit hun nieuw verworven faciliteitssysteem.

Het bedrijf heeft ook meerdere keren aangekondigd dat het zijn landoppervlak lokaal zal uitbreiden in China en Vietnam, waar de markt voor oogheelkundige toepassingen aanzienlijk groter is dan in Maleisi� en Singapore.

Met zijn perfecte, vrijblijvende activarapport en S $ 27 miljoen in echt geld, heeft het bedrijf zeker het budget om verdere acquisities te doen of een hub op te zetten in zijn doelmarkten. Met uw nettowinst groeit ook uw verdiende inkomen betrouwbaar. Dit kan de rekeningen ter beschikking stellen van de organisatie om verdere acquisities te doen of investeerders te belonen met winst of terugkopen aan te bieden.

Bovendien wordt de organisatie, tegen een voorraadprijs van S $ 0,29 (samengesteld seizoen), gewaardeerd op 17,7 keer de winst op jaarbasis en 2,23 keer de geschatte boekwaarde. Bovendien hebben de aanbiedingen een uiteindelijke winstopbrengst van 4,1%, de op twee na meest opvallende prestatie onder de aandelen van personeelsdiensten in Singapore.

Raffles Medical Group

Raffles Medical is de op ��n na grootste geregistreerde gezondheidsmanager in Singapore. Het heeft een systeem van centra voor algemene geneeskunde en een medisch centrum in Singapore. Het bedrijf heeft misschien een uitzonderlijke staat van dienst in vergelijking met andere ontwikkelingsachtergronden in Singapore.

Deze aandelenselectie in Singapore begon in 1976 met slechts twee centra. Sindsdien is het bedrijf snel gegroeid en heeft het nu een netwerk van centra in Singapore en andere landen zoals China, Japan, Vietnam en Cambodja.

Daarnaast is het bedrijf gestart met plannen voor twee nieuwe healingcentra in China. Het is een medisch centrum met 700 bedden in Chongqing en een genezingscentrum met 400 bedden in Shanghai. In januari van dit jaar voegde het bedrijf 20 verdiepingen toe aan zijn huidige genezingscentrum in Singapore, verhoogde het zijn professionele administraties en breidde het aantal bedden en ruimte in de faciliteiten uit.

Verrassend genoeg bereikte Raffles Medical Equity deze geweldige ontwikkeling grotendeels door het geld dat met huiswerk werd verdiend. In 2017 genereerde de organisatie ongeveer $ 83 miljoen aan verdiende inkomsten.

Ongeacht de enorme investering die nodig was voor de twee nieuwe genezingscentra, had Raffles Medical op 31 maart 2018 slechts S $ 72 miljoen aan verplichtingen en verzamelde contanten van S $ 94 miljoen, wat een nettokaspositie is van S. komt neer op $ 22 miljoen.

Ontluikende financi�le specialisten zullen ook blij zijn te horen dat de effectenhandel in Singapore de afgelopen jaren duidelijk is verslagen op de markt. Biedt handel voor slechts S $ 1,01 per stuk, bijna 30% onder zijn piek. Marktdeelnemers zijn gestrest door: