Inleiding: als je bent zoals de meeste mensen, vertrouw je op je telefoon om alles te doen. Of je hem nu gebruikt voor je werk, om te bellen of gewoon om bij te houden wat er gebeurt, je telefoon is een essentieel onderdeel van je leven. Maar met zoveel keuzes die er zijn en zo weinig financiƫle besparingen, kan het moeilijk zijn om te beslissen welk plan voor u geschikt is. Vergelijk sim only abonnementen en bespaar op je telefoonrekening!

Hoe Sim Only-abonnementen u besparen op uw telefoonrekening

Een SIM-only abonnement biedt een telefoonnummer voor uw account dat alleen verbinding maakt met het netwerk wanneer u uw persoonlijke creditcard gebruikt in plaats van een traditioneel telefoonabonnement. Zo bespaar je op je telefoonrekening, want je betaalt alleen voor de dienst die je gebruikt.

Hoeveel kost een Sim Only abonnement.

Een SIM-only abonnement kost meestal meer dan een regulier telefoonabonnement, maar het biedt een aantal belangrijke voordelen. Zo betaal je bijvoorbeeld geen minuten of dataverbruik en heb je altijd en overal toegang tot het netwerk.

Waarom je zou moeten kiezen voor een Sim Only abonnement.

Door een SIM-only abonnement te kiezen, kunt u geld besparen op uw telefoonrekening terwijl u toch profiteert van de functies en diensten die worden aangeboden door uw vaste telefoonmaatschappij. Als je een bestaand mobiel of vast abonnement hebt bij je reguliere telefoonmaatschappij, is de kans groot dat die abonnementen ook basisfuncties bevatten, zoals minuten en dataverbruik. Overstappen naar een abonnement met alleen een simkaart voegt dus geen extra kosten toe aan je maandelijkse rekeningen!

Hoe u het juiste SIM-Only-abonnement kiest.

Voordat je een beslissing neemt over welk sim-only abonnement het beste bij je past, is het belangrijk om het juiste type telefoon te kiezen. Als je een gewone oude telefoon hebt die kan worden gebruikt met zowel je Amerikaanse als internationale abonnementen, dan heb je geen SIM-only abonnement nodig. Maar als je alleen je Amerikaanse abonnement gebruikt, of als je je internationale abonnement alleen bij bepaalde gelegenheden gebruikt (zoals op reis), dan wil je misschien een SIM-only abonnement nemen.

Volg deze stappen om erachter te komen welk type telefoon het beste bij u past:

Stap 1) Controleer het compatibele model van uw apparaat door online of in de winkel te zoeken naar apparaten die fysiek compatibel zijn met de netwerkservice die wordt aangeboden door uwSIM-only abonnement.

Stap 2) Bekijk de kenmerken van de service die wordt aangeboden door yourSIM-only abonnement om te zien of het voordelen biedt ten opzichte van andere services die op de markt beschikbaar zijn.

Stap 3) Vergelijk de prijzen van verschillende abonnementen en vergelijk hun functies voordat u er een kiest.

Als je een gewone oude telefoon hebt die zowel met je Amerikaanse als internationale abonnement kan worden gebruikt, heb je geen sim only-abonnement nodig. Maar als je alleen je Amerikaanse abonnement gebruikt, of als je je internationale abonnement alleen af en toe gebruikt (zoals op reis), dan wil je misschien een SIM-only abonnement nemen.

Als u naar het compatibele model van uw apparaat kijkt door online of in de winkel te zoeken naar apparaten die fysiek compatibel zijn met de netwerkservice die wordt aangeboden door uw Sim Only-abonnement, wordt deze beslissing gemakkelijker voor u.

Naast het kijken naar functies en prijzen, kan vergelijkingsshoppen u ook helpen geld te besparen op uw telefoonrekening! Door verschillende abonnementen te vergelijken en deals te vinden bij topaanbieders, kunt u fors besparen op uw maandelijkse rekeningen, ongeacht het type telefoon dat u heeft!

Hoe u uw SIM-Only-abonnement gebruikt.

Om uw SIM-only abonnement te gebruiken, logt u eerst in op uw account op uw telefoon en selecteert u de optie “SIM only”. Gebruik vervolgens de telefoon om te bellen of te sms’en in elke taal die u wilt, zonder u zorgen te hoeven maken over internationale roamingkosten.

Gebruik je sim-only abonnement om tekstberichten te lezen.

Sms-berichten kunnen ook worden gebruikt als een manier om contact op te nemen met vrienden en familie zonder voortdurend te hoeven schakelen tussen uw telefoon en uw e-mailaccount. Om sms-berichten te lezen met je sim only-abonnement, open je een sms-app op je telefoon en sms je het bericht dat je wilt lezen.

Gebruik je sim-only abonnement om te bellen.

Met uw SIM-only abonnement kunt u ook bellen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over roamingkosten of dat internationale oproepen worden geblokkeerd. Om te bellen met uw SIM-only abonnement, belt u gewoon het nummer dat op het scherm wordt weergegeven wanneer u zich aanmeldt bij uw account en selecteert u “oproepen” in de menu-opties.

Conclusie

Met sim only abonnementen kun je besparen op je telefoonrekening. Door het juiste abonnement te kiezen en dit optimaal te benutten, kunt u geld besparen en meer van uw telefoon genieten.