Waist Trainer Corset in Spandex-Small to 3XL – Cool Products Store

Dit is een andere veelgestelde vraag die we krijgen en het antwoord is altijd hetzelfde. Het werkt als je eraan werkt. Uw inzet bepaalt direct de resultaten die u behaalt. Zoals ik altijd zeg, zal het dragen van een waist trainer voor een paar uur alleen resultaten opleveren, maar het handhaven van die resultaten is geheel aan jou. Ik raad je altijd, altijd aan om een ​​waist trainer te gebruiken als aanvulling op je fitnessprogramma. De resultaten zijn wonderbaarlijk als je dat doet. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe vindingrijk taille-training is als je lichaamsbeweging en een dieet meetelt.

Wat is uw aanbeveling en hoe begin ik?

Natuurlijk zou ik waist training aanraden, maar dat is mijn persoonlijke mening. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik hou van mijn organen zoals ze zijn. De waarheid is dat het allemaal afhangt van je doelen. Als je doel is om af te vallen en een zandloperfiguur te hebben, dan is waist trainer corset iets voor jou.

Als het je doel is om alleen maar de nadruk te leggen op het verkleinen van je taille, en als je houdt van het gevoel dat je lichaam drastisch wordt beperkt, dan is een waist trainer korset iets voor jou.

Voor elk zijn eigen. Het is een feit dat ze allebei je taille zullen verminderen; het enige verschil is het proces. Ik zal altijd achter taille-training staan, omdat het voor mij en veel van mijn vrienden persoonlijk heeft gewerkt. Mijn doel is om mensen zoveel mogelijk over het onderwerp te informeren. Dus als je mijn afbeelding van korsetten niet leuk vindt, begrijp ik dat. Mijn afbeelding is echter de waarheid en de meeste van mijn artikelen hebben altijd bewijs en middelen om het punt te bewijzen. Het is niet zo dat ik willekeurig verzonnen theorieën schrijf, dit zijn echte feiten.

Om aan de slag te gaan, moet u eerst uw doel bepalen. Zo weet u welk kledingstuk bij u past en wat u wilt bereiken. Als je eenmaal je doel hebt, moet je natuurlijk een kwaliteitskledingstuk kiezen. De chap-route klinkt altijd geweldig, maar kwaliteitskleding laat kwaliteitsresultaten zien. eBay en Amazon zijn geweldig voor het verkrijgen van goedkope producten, maar niet geweldig voor het behalen van geweldige resultaten.

De talrijke voordelen van het dragen van korsetten zijn wat duizenden vrouwen aantrekt tot deze klassieke uitvinding. De resultaten zijn onmiddellijk en duidelijk zichtbaar door de taille te sudderen bij het dragen van een korset en er zijn ook gezochte voordelen op de lange termijn die versneld moeten worden. Je verbetert je houding, beeldhouwt ons figuur en voorkomt blessures. Nog steeds niet overtuigd? Laten we vandaag een lange lijst met verbazingwekkende fysieke voordelen bekijken.

• Wist u dat het dragen van korsetten uw rug kan versterken en u kan helpen bij blessures die u in het verleden heeft opgelopen? Ja, het dragen van korsetten is in dit opzicht gunstig. Het voorkomt ook osteoporose en andere aandoeningen zoals fibromyalgie en artritis.

• Door houdingen te corrigeren, helpen korsetten mensen met scoliose beter te beheersen en de kromming van de rug minder uitgesproken te maken. Na een lange tijd korsetten te hebben gedragen, kunnen scoliosepatiënten een significant verschil in hun lichaamsstructuur waarnemen. Een man met fasciitis plantaris voelde veel verlichting van de druk na een paar maanden korsetten te hebben gedragen.

• Een groot voordeel van korsetten is de vermindering van hoofdpijn, aangezien mensen die korsetten dragen vaak geneigd zijn hun houding te verbeteren, waardoor de zenuwen van de wervelkolom niet samentrekken. De communicatie van de wervelkolom en de hersenen wordt minder belemmerd, wat op zijn beurt minder migraine veroorzaakt.

• We benadrukken het belang van een correcte lichaamshouding bij het voorkomen van lumbale letsels, vooral voor mensen die voor hun beroep de hele dag moeten staan ​​of veel moeten bukken en tillen. Monteurs, verpleegkundigen en timmerlieden ervaren rugklachten vanwege de aard van hun werk. Wanneer ze korsetten dragen, zal dit geleidelijk hun fysieke ondersteuning verbeteren, wat op zijn beurt hun uithoudingsvermogen zal verbeteren.

• Van korsetten is bekend dat ze de verzwakking van de gewrichten helpen voorkomen bij mensen met bindweefselaandoeningen. Door korsetten te dragen en hun houding te verbeteren, hebben ze minder kans op ontwrichting van gewrichten en andere fysiek veranderende verwondingen.

• Het dragen van waist trainers zoals korsetten heeft geweldige voordelen, waaronder het helpen van zangers met hun stemoefeningen. Tijdens concerten kunnen ze van pas komen omdat ze zangers helpen hogere tonen te bereiken door druk op het diafragma uit te oefenen.

• Astmatische mensen kunnen veel baat hebben bij het gebruik van korsetten, omdat een juiste houding de opening van de longen verbetert, waardoor de ademhaling vrij en consistent is. Vraag uw arts naar dit voordeel voordat u aan taille-training begint, zodat u weet of uw lichaam het aankan en of uw gezondheid er beter van wordt.

• Veel vrouwen zijn korsetten dankbaar voor het verlichten van de pijn van menstruatiekrampen tijdens hun menstruatie. Het is voor hen een hele verademing als ze op kantoor zijn en zich geen zorgen hoeven te maken over pijn tijdens het werk. Bij het dragen van het korset oefent de omlijsting druk uit op het middengedeelte, inclusief de peritoneale organen, die helpen bij samentrekkingen van de baarmoeder.

verlicht pijn in het middengedeelte.

• Omdat korsetten druk uitoefenen op de buik en enigszins als een gordel werken, kun je verwachten dat buikhernia’s worden voorkomen. Het is het beste om uw arts te raadplegen voordat u korsetten gebruikt om te voorkomen dat buikhernia’s erger worden. Onze lichamen verschillen en het kan zijn dat u dit in uw situatie niet mag doen. Het hangt af van wat uw lichaam aankan en uw arts kan u helpen dit te bepalen.

• Het dragen van korsetten is niet alleen een preventieve maatregel bij blessures. Het kan ook een hulpmiddel zijn als genezingsmiddel voor abdominale verwondingen die veel erger zijn, vooral die na een auto-ongeluk. De spieren in de buikspieren worden op extern niveau versterkt, wat in werkelijkheid kan voorkomen dat ze bezwijken.

• Voor vrouwen die zijn bevallen, zijn er speciale soorten korsetten die kunnen worden gebruikt om te helpen bij diastase recti of wat gewoonlijk wordt aangeduid als de scheiding van de spieren in de buik die optreden wanneer zwangere vrouwen zich in de late stadia van de zwangerschap bevinden . Uit veiligheidsoverwegingen kunt u hierover informeren bij uw verloskundige omdat hij/zij dit beter kan uitleggen.

• Meer dan alleen de fysieke voordelen van gewichtsverlies voor mensen, kan het dragen van korsetten de psychologische perceptie van mensen over hun lichaam veranderen. /wanneer ze korsetten dragen, voelen ze zich dunner, wat hen motiveert om vaak korsetten te dragen. Het gewichtsverlies treedt op wanneer de korsetten voorkomen dat de buik groter wordt. Mensen die korsetten dragen, hebben minder kans om te veel te eten, dus het grote plaatje zal natuurlijk een persoon met veel meer controle laten zien die overuren aanzienlijk gewichtsverlies heeft ervaren.

• Mensen met een ultrasnel metabolisme hebben ook problemen om het benodigde gewicht aan te komen om een ​​zandloperfiguur te krijgen. Ze kunnen aandoeningen zoals hyperthyreoïdie ervaren. Als ze slechts een bepaalde periode korsetten dragen, zullen ze beter kunnen eten en kan de gewichtstoename worden gericht op specifieke delen van het lichaam door de omlijsting van de korsetten.

• Het zijn niet alleen beroemdheden die kijken naar de grote voordelen van het dragen van korsetten, ook atleten in verschillende sporten. Zwemcoaches hebben hun zwemmers aangemoedigd om waist trainers te dragen, zodat ze een betere en competitievere vorm hebben. Sommige zwemmers die al met pensioen zijn, raken ook van hun barrel-borst af door middel van korsettraining. Atleten zoals hardlopers en bodybuilders merken de voordelen van het regelmatig dragen van korsetten en hebben deze ook in hun warming-upoefeningen verwerkt.