Inleiding:

Er zijn veel geweldige VR -games die er zijn, en welke moet je kiezen voor je PlayStation 4? Of u nu op zoek bent naar een nieuwe en opwindende ervaring of iets dat u urenlang bezig houdt, er zijn een aantal geweldige opties om te overwegen. Hier zijn vijf van de beste vr bedrijf -games voor PS4.

Wat is het Sony PlayStation 4.

De PlayStation 4 is een gameconsole die werd uitgebracht in november 2014. Het bevat een aantal games die zijn ontworpen voor gamers van alle leeftijden. Enkele van de meer populaire PlayStation 4 -games zijn “Call of Duty: Modern Warfare Remastered”, “Destiny 2”, “Bloodborne” en “Uncharted 4: A Thief’s End”.

Wat zijn de PlayStation 4 -games voor beginners.

Als je nieuw bent in gamen, zijn er een paar inleidende PlayStation 4 -games die je kunt uitproberen. Deze games omvatten “Gemixing met een Atari 2600-gameconsole, de PlayStation4 vereist geen eerdere ervaring om te spelen, maar sommige tips over hoe te beginnen kunnen nuttig zijn. Een dergelijk spel is” Resident Evil 7 “. Andere beginnersvriendelijke opties zijn onder meer” ” Dance Dance Revolution (DDR) “,” Just Dance 2016 “en” Forza Horizon 5 “.

Wat zijn de PlayStation 4 -games voor gezinnen.

Als je wat familieplezier wilt toevoegen aan je gaming -sessies, biedt de PlayStation4 veel compatibele titels. Titels als “Lego Marvel Super Heroes”, “Gran Turismo Sport”, en “Bloodborne’s belangrijkste antagonist, The Dark Souls Trilogy” kunnen allemaal met gemak door meerdere spelers worden genoten.

wat zijn de PlayStation 4 -games.

Het PlayStation 4 -gamingsysteem is ontworpen voor volwassenen en biedt een verscheidenheid aan games die zijn ontworpen voor een meer casual publiek. Enkele van de meest populaire PlayStation 4 -games voor volwassenen zijn The Last of Us, Fallout 4, Mafia III en Uncharted 4: A Thief’s End.

Hoe PlayStation 4 -games te spelen.

Om een ​​PlayStation 4 -game te spelen, moet je het eerst op de witte lijst staan ​​vanuit het software -updatu van je PS4. Ga hiervoor naar instellingen -& gt; Systeem -& gt; Software -update en vink het vakje aan naast “Whitelist Games voor dit systeem”. Na dit te hebben gedaan, worden alle toekomstige updates voor die game automatisch gedownload en geïnstalleerd zonder dat je iets hoeft te doen.

Hoe PlayStation 4 -games te spelen door spellen op de witte lijst te zetten.

Als je een specifiek spel op je PlayStation 4 wilt spelen, maar niet wilt dat het wordt vermeld in het software -updatemenu, kun je het gebruiken met de volgende stappen: ga naar systeeminstellingen -& gt; Software -update en check het vakje naast “Whitelist Games voor dit systeem” opnieuw. Klik vervolgens op de knop Toevoegen in de linkeronderhoek van het scherm en selecteer “Selecteer Lijst Game”. touchpad_1

Voer vervolgens de naam van het spel in dat je wilt spelen en raakt terug.

hoe te beginnen in PlayStation 4 -games.

Eerst moet u PlayStation 4 -software op uw computer installeren. Deze software omvat het PlayStation 4 -spelsysteem en de bijbehorende applicaties. Volg vervolgens deze stappen om te beginnen:

1. Klik op het PlayStation 4 -pictogram in de linkerbovenhoek van uw scherm.

2. Typ “PlayStation” in de zoekbalk en druk op Enter.

3. Typ in het resulterende zoekvak “Games” en druk op Enter.

4. Het Games -gedeelte van de PlayStation 4 -interface geeft een overzicht van een verscheidenheid aan games die kunnen worden gespeeld op je PlayStation 4 -systeem. Klik erop om een ​​van deze games te spelen en selecteer “Spelen”.

5. Als je problemen hebt met het starten of lid worden van een multiplayer -game, bekijk dan onze manier om lid te worden of start een multiplayer -spelgids voor meer hulp.

6. Zodra je een game bent begonnen, blijf je ermee verbonden door online spelen of offline modus te gebruiken (indien beschikbaar). Met online play kun je lid worden van andere spelers die ook online games spelen, terwijl Offline -modus u verbonden houdt, maar voorkomt dat anderen online met u spelen. Je kunt meer informatie vinden over hoe je verbinding kunt maken met andere spelers in onze verbinding met andere spelershandleiding.

7. Als u niet zeker weet of een game compatibel is met uw PlayStation 4 -systeem, neem dan contact op met Sony Customer Service voor meer hulp.

Conclusie

PlayStation 4-games zijn een geweldige manier om te genieten van enkele van de meest populaire en bekende titels in de gaming-industrie. Of je nu een beginner of een ervaren gamer bent, er is een PlayStation 4 -game voor jou. Door games op de witte lijst te zetten, aan de slag te gaan met PlayStation 4 -games en ze online te spelen, kunt u meteen aan de slag.